AV-Adviesbureau

Meer dan 30 jaar ervaring


AV-Adviesbureau staat voor een no-nonsense aanpak. U krijgt duidelijke adviezen die tot de juiste keuzes leiden: de beste technische mogelijkheden gecombineerd met optimaal gebruikersgemak.

Krijgt u altijd de voordeligste oplossing? Nee, want AV-Adviesbureau gaat uit van een lange termijn visie. U krijgt wel de garantie dat u over meerdere jaren het voordeligst uit bent!

Hans Wieldraaijer

Hans is al meer dan 30 jaar actief in de audiovisuele branche. Hij heeft zowel ervaring in de realisatie van AV-programma’s en technische producties van grote evenementen als in de verhuur en verkoop van apparatuur. Mede daardoor is hij bijzonder gericht op de functionaliteit en de bedieningsvriendelijkheid van de apparatuur. Als directeur/eigenaar van Pro Vision heeft Hans diverse projecten gerealiseerd voor onder andere KPN, TNT, NAM, Shell, Essent, Rijksuniversiteit Groningen, UMCG en Fokker Special Products. Ook gemeentes, provincies en ministeries behoorden tot de klantenkring. Dat heeft er onder andere voor gezorgd dat Hans over een zeer groot netwerk beschikt, waarvan hij zijn klanten zoveel mogelijk laat profiteren. 

Voeg mij toe op LinkedIn

Jan ten Kampe

Jan is met ruim 30 jaar ervaring in de professionele AV wereld een oude rot in het vak. Ervaring opgedaan als bedrijfsleider professionele audio bij Eringa Media en later als projectmanager bij Sennheiser professionele audio in Nederland en was hij betrokken bij de realisatie van vele tientallen projecten voor o.a. gemeenten en waterschappen, theaters, kerken en musea in geheel Nederland. De laatste jaren actief als onafhankelijk adviseur voor professionele audiovisuele projecten, altijd met de focus op het beste resultaat voor de opdrachtgever met een pragmatische en doelgerichte aanpak

Samenwerking met andere adviseurs
AV-Adviesbureau werkt, indien nodig, samen met onafhankelijke collega 
adviseurs op het gebied van professioneel licht, akoestiek, luchtbehandeling, 
complexe ICT systemen, constructietechniek, etc.

Voeg mij toe op LinkedIn

AV-Adviesbureau heeft onder andere ervaring in:

Audiovisuele voorzieningen voor nieuwbouwprojecten inclusief bouwkundige aanpassingen, gebouw infra structuur t.b.v. audiovisuele voorzieningen, kabelplannen, principe schema’s, bestekken, projectbegeleiding.

We hebben o.a. ervaring met de aanbesteding van de volgende audiovisuele systemen:  LED systemen (indoor en outdoor), videowalls, soft-edge projectie/super widescreen projctie (Watchout en AV-Stumpfl), Digitale Cinemasystemen, AV/IP integratie, webconference en videoconference, narrowcasting, weblecture systemen, audiovisuele inrichting vergaderzalen, huddle rooms, collegezalen, roommanagement systemen, HDBT systemen, streaming systemen, digitale audio distributie systemen,  luidsprekersystemen, audio DSP, AV-control systemen, theaterlicht, lichtsystemen, trekkensystemen. 

Wij werken onder andere voor:

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak!

Contact