Subnavigatie

De juiste keuzes maken

Heeft u alle inschrijvingen en offertes binnen, dan kunt u AV-Adviesbureau inschakelen om ze te beoordelen. Dat gebeurt op basis van het Programma van Eisen en het bestek. Vervolgens kunnen we overgaan tot het realiseren van een gunningsadvies. Vaak wordt het gewaardeerd als AV-Adviesbureau zitting neemt in de beoordelingscommissie die de kwaliteitsaspecten moet beoordelen. Op basis van een goede prijs-kwaliteitsverhouding zal er tenslotte een aanbieder overblijven die het project mag uitvoeren.

Kick-off meeting

AV-Adviesbureau is meestal aanwezig bij de kick-off meeting waar de aanbieding besproken wordt met de audiovisuele leverancier. Tijdens deze startbijeenkomst worden mogelijke problemen of aandachtspunten al aan de orde gesteld, zodat er in het vervolgtraject geen discussies meer mogelijk zijn.

Projectleider

Bij grote projecten wordt AV-Adviesbureau vaak ook als projectleider ingeschakeld om het AV-project te begeleiden. Tijdens de installatie en implementatie hebben we overleg met de architect, interieurarchitect, de installateur en de ICT-afdeling. AV-Adviesbureau bewaakt het totale proces en de planning.

Naar Projectbegeleiding

Wij werken onder andere voor:

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak!

Contact